ÉRTESÍTÉS INTÉZMÉNYI ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJ VÁLTOZÁSÁRÓL

Tisztelt Szülők / Gondviselők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. január 05-től az étkezési árak növekednek. A Prizma-Junior Közétkeztetési Zrt-vel szerződés módosításra került sor az elmúlt időszak és a jövő év várható áremelkedései miatt. A hatályos jogszabály értelmében az intézményi térítési díj alapja a szolgáltató által meghatározott nyersanyagköltség.

Mellékelten küldöm az önkormányzati rendelet tervezetét, amely a tegnapi napon elfogadásra is került. A januártól érvényes intézményi térítési díjak megtalálhatóak benne.

A decemberi térítési díj számlákat mindenki megkapta már előző hónapban. A januári számlát (a megszokottól eltérően) 2023. januárban fogják megkapni. A rendelet értelmében az intézményi térítési díjak a tárgyhónapban kerülnek számlázásra és a fizetési határidő a tárgyhónap 15. napja.

Amennyiben a változásokat elfogadja, és a továbbiakban is változatlanul tart igényt gyermeke napközbeni ellátására, abban az esetben nem kell Önnek új nyilatkozatot kitölteni.

Amennyiben a következő hónaptól nem tart igényt gyermeke napközbeni ellátására, vagy változtatni szeretne, kérem szíveskedjen írásban jelezni az alábbi e-mail címre:

szamlazas@kapolnasnyek.hu

Kápolnásnyék, 2022. december 06.

Köszönettel,

Matucza-Riba Edina
Pénzügyi ügyintéző
+36 30 151 5642

Kápolnásnyék Község Önkormányzata
Pénzügyi Csoport
+36 22 574 100/113-as mellék

szamlazas@kapolnasnyek.hu

2475 Kápolnásnyék, Fő utca 28.

www.kapolnasnyek.hu