Nyílt nap, 2022. november 17.

A Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium gimnáziumi tagozatán hagyomány, hogy az iskolaválasztás előtti időszakban lehetőséget kínálunk nyolcadik osztályos tanulók számára intézményünk megismerésére.

Gimnáziumunk a 2023/2024-es tanévben 9. évfolyamon egy osztályt indít nyelvi előkészítő tagozattal, egy másik osztályt pedig dráma/olasz nyelvi irányultsággal. A humán és reál tantárgyak tekintetében az érettségire és a felsőoktatásra történő felkészítés mellett kiemelt fontosságú intézményünk számára az idegen nyelvek oktatása.

2022. november 17-én tartunk nyílt napot, ahol a tanulók és a szülők azokra a kérdésekre is választ kapnak, amelyekre a felvételi kiadványokban nem. Szeretettel várjuk a nyolcadikos tanulókat és szüleiket is!

Tervezett programunk:

7:55 – 8.40 Gyülekezés, regisztráció és jelentkezés a bemutató órákra (angol-német-olasz-orosz-dráma / korlátozott létszám)

8:50 – 9:35 Igazgatói tájékoztató

9:50 – 10:35 Nyílt órák (angol-német – beosztás szerint)

10:45 – 11:30 Nyílt órák (olasz-orosz-dráma – beosztás szerint)

További információkat a mellékelt szórólapokon találhatnak és az iskola.helyettes@vm-knyek.hu e-mail címen kérhetnek az érdeklődők.

Valkai Lénárd

igazgató