Erzsébet-karácsony Zánkán

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett, és a mi sikeres pályázatunk alapján, osztályom a 3.a tanulói, november 28-30-ig, 3 napos adventi programsorozaton vehetett részt Zánkán.

Ünnepi díszekbe öltöztetett tábor, az adventi időszakból jól ismert karácsonyi forgatagokat idéző hangulat fogadott bennünket. Kiválóan szervezett és lebonyolított rendezvények, műsorok, játékok, koncertek élményeivel lettünk gazdagabbak:

A Fővárosi Nagycirkusz magyar és külföldi artistái, művészei, csak az Erzsébet-karácsonyon bemutatott, egyedi műsorral készültek. Zsonglőrök, egyensúlyozó művészek, artisták, légtornászok kápráztattak el bennünket, és a gyerekek nagy örömére a feladatokat ügyesen teljesítő, gyönyörű kutyusok is színpadra léptek.

„Karácsonyi Futam” névvel a sportcsarnokban játékos, ügyességi csapatversenyeken mérhettük össze képességeinket más iskolák hasonló korú gyerekeivel. Az izgalmas, igazán küzdelmes verseny eredményeként a 12 csapatból 3. helyezéssel büszkélkedhettünk. Gyönyörű teljesítmény volt a gyerekektől! Oklevél és társasjáték lett a jutalmunk.

Egy plasztik korcsolyapálya is rendelkezésünkre állt, és a felfújható akadályok közötti lézerharc is nagy kedvenccé vált. De színészek interaktív betlehemes előadásába is bekapcsolódhattunk, majd táncolhattunk- bulizhattunk Oláh Gergő élő koncertjén. A színvonalas, gazdag programok között pedig számos lehetőségünk volt más tevékenységre is; filmet néztünk, pingpongoztunk, léghoki – és csocsóasztalokon játszottunk, különböző társasjátékokat próbálhattunk ki.

A tábor szervezői nagyon sok finomsággal is kedveskedtek mindannyiunknak. A finom ételek melletti édességek, a folyamatosan biztosított gyümölcs ízesítésű forró teák és a Mikulás csomagok nagy sikert arattak.

Élménydús, emlékezetes napok voltak!  Kívánjuk, hogy sok gyerek részesüljön még az alapítvány támogatásával, a tábor dolgozóinak kiváló szervezői munkája által ilyen szeretetteljes programsorozatban!

Mi köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a fergeteges kalandnak, csodálatos élménynek!

Vass Jánosné és kis tanítványai Lukács Szilvia és Vitéz-Mohácsi Lia kísérő tanítók