Kedves Szülők!

Már több mint egy évtizede hagyomány a mi iskolánkban, hogy az adventi időszakban adományokat gyűjtünk.

Mindig a közvetlen környezetünkben találtunk olyan családokat, közösségeket, ahol segíthettünk. Ezt egy csodálatos nevelési feladatunknak is tartjuk, hogy tanulóink megtanulhassák a jó cselekedetek gyakorlását. Az aulában elhelyezett piros raklap, vagy a hatalmas szánkó az első gyertyagyújtástól a téli szünet kezdetéig eleinte üresen várakozik, hogy megtölthessük, megpakolhassuk a szeretet üzeneteként adományainkkal. Megindító érzés látni azt, amikor a hideg téli reggeleken gondosan becsomagolt ajándékokkal érkeznek a tanítványaink, és saját maguk helyezik el a csomagokat a raklapon. De az is gyakran előfordult, hogy közösen egy-egy osztály állta körbe és tették le a gyerekek, és a pedagógusok az adománynak szánt ajándékokat. (A képeken a 2021-es adományok láthatóak.)

Hálásan köszönöm, kedves Szülők, hogy Önök is már több mint tíz éve segítenek, hogy segíthessünk,  mert ez hatalmas dolog!

Áldott, békés adventi időszakot kívánok szeretettel:

Czékmánné Ujfalusi Judit
munkaközösség vezető

Kedves adományozó Gyerekek és Felnőttek!

 A tavalyihoz hasonlóan idén is megszervezzük az adventi adománygyűjtést. Ezúton is szeretnénk hálás köszönetünket kifejezni Önöknek, hogy 2021-ben adományaikkal nagymértékben hozzájárultak a Velencei Gyermekotthon kis lakóinak és három környékbeli család boldogabb Karácsonyához! Reméljük, hogy a mindenkit érintő nehéz időszak ellenére, sikerül idén is támogatnunk a rászoruló gyermekeket, családokat!

” Adj, és kapni fogsz, sokkal többet, mint valaha gondoltad volna. Adj, adj, mindig többet és többet, bízz, tarts ki, és adj! Az adakozástól még senki nem lett szegény.”

/ Anna Frank /

Áldott, békés ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Mindannyiunknak:

Gelencsér Zoltánné
Védőnő